Een zeilevenement voor zeilboten op schaal

kortingscodes sail event

Doordat er in Nederland heel veel water is, zijn er ook genoeg Nederlanders die de beschikking hebben over een boot. Daarnaast heeft ons land tal van verzamelaars die zeilboten op schaal verzamelen. Verzamelaars kopen deze boten bijvoorbeeld via het internet of zetten er zelf een in elkaar met behulp van een bouwpakket. Doordat er zoveel Nederlanders zijn die hiervan houden, zijn er ook zeilevenementen die speciaal gericht zijn op mensen die schaalmodellen van zeilboten verzamelen. Maar wat houdt een zeilevenement voor zeilboten op schaal eigenlijk in?

 

kortingscodes boats

Boten tonen aan de buitenwereld


Mensen die een groot aantal zeilboten op schaal hebben, willen dit natuurlijk graag met de buitenwereld delen. Het is immers zonde wanneer deze zeilboten alleen maar stof staan te vangen in jouw huis. Omdat Nederland zoveel verzamelaar van modelboten heeft, vinden er regelmatig evenementen plaats. Mensen met een groot aantal zeilboten kunnen hier hun arsenaal aan schaalmodellen tonen aan de geïnteresseerde bezoekers. Op deze manier kun jij aan andere laten zien dat jij een verwoed verzamelaar bent. En natuurlijk is een zeilevenement voor zeilboten op schaal ideaal om met andere verzamelaars in contact te komen.

 

amsterdam sailWaar vinden dergelijke zeilevenementen plaats?


Verzamel jij schaalmodellen van zeilboten en zoek je een zeilevenement om jouw verzameling te tonen? Een zoektocht op het internet levert je al snel resultaat op. Door het hele land worden veel van dergelijke evenementen georganiseerd. Ook bij grote zeilevenement zoals Sail Amsterdam en de Sneekweek worden verzamelaars vaak uitgenodigd om hun modelboten te tonen. Je betaalt wel vaak geld om hier te mogen staan. Wanneer je echter al jaren achter elkaar op het evenement komt, krijg je misschien wel wat korting van de organisatie.

 

korting amsterdamKorting op zeilboten op schaal


Het verzamelen van schaalmodellen van zeilboten is vaak een dure hobby. Ten eerste zijn de bootjes vrij duur in de aanschafwaarde en daarnaast moeten ze natuurlijk onderhouden worden. Doordat de onderdelen bijzonder klein zijn, zijn deze vaak duur in de aanschafwaarde. Nieuw kopen is voor veel verzamelaars dan ook geen optie. Wil jij geld besparen op deze hobby? Kijk dan eens op tweedehands sites. Hier vind je namelijk veel aanbiedingen en korting. Zo wordt het toch al een stuk goedkoper. Daarnaast staan er in tijdschriften of op het internet nog regelmatig kortingscodes voor de aanschaf van een bouwpakket voor een schaalmodel zeilboot. Zodoende kun jij voor betrekkelijk weinig geld je verzameling zeilboten op schaal toch uit blijven breiden.